Rólunk

Rólunk.

Cégünk, Colt Center 2000 néven 14 évvel ezelőtt jött létre Mitsubishi alkatrészek  forgalmazására. A X. kerületi Paprika utcában volt a telephelyünk. 2009-ben a Sashalmi Kereskedelmi Bt-vel társultunk, ez együtt járt egy költözéssel is. Áttelepültünk a Késmárk utcába, ahol az ügyfeleinket nagyobb (4000 m2-es) telephelyen óriási raktárkészlettel, és jobb parkolási lehetőséggel várjuk. Ezen a telephelyen együtt dolgozunk a Toyota Bontóval, így a japán autóalkatrész-piac nagyobb szegmensét tudjuk lefedni.

Autóbontónk regisztrált, a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélyével, és ellenőrzése mellett, a környezetvédelmi szabályok betartásával működik.

Fő profilunk bontott és új Mitsubishi alkatrészek forgalmazása. Több tízezer darabos árukészletünk lehetőséget nyújt arra, hogy a legtöbb Mitsubishi alkatrészt azonnal, raktárról tudjuk biztosítani ügyfeleinknek, mindezt kedvező áron.

A Mitsubishi minden típusához forgalmazunk alkatrészt.
ASX, Carisma, Colt, Eclipse, Galant, Grandis, L200, L300, Lancer, Outlander, Pajero, Pajero Pinin, Pajero Sport, Space Gear/L400, Space Runner, Space Start, Space Wagon.

Alkatrészeinkre 10 napos beszerelési garanciát vállalunk.

Gyári új alkatrészeinket raktárról vagy külföldi importból szerezzük be, rövid szállítási határidővel.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.